Pas geboren

Gezinsbond Zarren

Pas geboren


Coördinatie:  Willem Crombez & Sarah Bovin

tel. 051/62 70 13GRATIS LID


Op voorwaarde dat u nooit eerder lid ( gratis of betalend )  was van de Gezinsbond, kan uw gezin een jaar lang gratis lid worden van de Gezinsbond.


Bovendien ontvangt u dan gratis het tijdschrift  Brieven aan Jonge Ouders .


Bent u met uw gezin in dit geval en u ontving na verloop van tijd nog geen uitnodiging tot gratis lidmaatschap, neem dan contact op met de coördinator.BRIEVEN AAN JONGE OUDERS


De Brieven aan Jonge Ouders worden gratis verstuurd naar alle gezinnen waar een baby wordt geboren. De Brieven willen een antwoord geven op de vele vragen van jonge ouders vóór en na de geboorte van hun kindje.


De Brieven hebben een uniek verspreidingssysteem : een speciaal verwachtingsnummer behandelt de periode vóór de geboorte. De andere Brieven volgen de evolutie van de baby van maand tot maand  ( 12 nummers in het eerste en 6 in het tweede levensjaar )  en worden voor elke baby op het juiste moment verstuurd.


De reeks van 20 nummers wordt afgesloten met het kleuternummer. Andere belangstellenden kunnen een abonnement nemen. Voor meer info verwijzen we u uiteraard naar de coördinator of naar de website van gezinsbond nationaal.GESCHENK


Iedere geboorte versterkt het gezinsgevoel.  Uiteraard heeft onze afdeling oog voor deze gebeurtenis.  Daarom krijgt ieder gezin een geboortegeschenk. Daarnaast krijgt de nieuwe spruit ook 3 bonnen ter waarde van 8 euro voor de kinderoppasdienst.


Bent u met uw gezin in dit geval en u ontving na verloop van tijd uw geboortegeschenk niet, neem dan contact op met de coördinator.


 

 


 


Copyright Gezinsbond Zarren © All Rights Reserved